Nyheter

Glem manuelle timelister og papirarbeid - Registrer timer på prosjekter, underprosjekter og prosjektaktiviteter i sanntid for å sikre fakturering for alt arbeidet som er utført.

Ikke la verdifull tid gå tapt – fakturer for hele jobben!

Glem manuelle timelister og papirarbeid – Registrer timer på prosjekter, underprosjekter og prosjektaktiviteter i sanntid for å sikre fakturering for alt arbeidet som er utført.

direct FMS er din perfekte partner når maskiner og utstyr skal kommunisere med hverandre og skape bedre produksjonsflyt i din fabrikk.

Frakter du varer mellom maskiner og arbeidsstasjoner manuelt?

direct FMS fra AMS hjelper deg med å frakte varer mellom arbeidsstasjoner, men også til-og-fra lager.

Med direct 24 tilpasser vi appen til din bedrift, og gir deg full kontroll og oversikt over registreringene knyttet til vei og anlegg.

Vei og Anlegg med tilpasset Timeregistrering

Registrer alt fra maskin, masse, varer og utstyr til pause i kjøretid og tilgjengelighetstid for å sikre nøyaktig fakturering til kunde.

direct MES har egen kompetansematrise som gir mulighet for å differensiere hvem som kan betjene de enkelte arbeidsstasjonene, og hvilke operasjoner og produkter de enkelte maskinene kan produsere.

Kompetansematrise i direct MES

direct MES er en suveren totalpakke for produksjonsbedrifter, og har fantastiske funksjoner som for eksempel Kompetansematrise.

Med 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝟮𝟰 fra AMS AS får du full kontroll og oversikt over ansattes skiftplaner og tilstedeværelse i sanntid, samt oversikt over ansattes timer til lønn med automatisk beregning av tillegg, overtid og timebank for Blå Næring.

Timeregistrering for blå næring

Med direct 24 fra AMS AS får du full kontroll og oversikt over ansattes skiftplaner og tilstedeværelse i sanntid, samt oversikt over ansattes timer til lønn med automatisk beregning av tillegg, overtid og timebank.

IMG har utvidet og mordernisert fabrikken i Thailand med direct MES

IMG Thailand har utvidet og modernisert møbelfabrikken

IMG Thailand ønsket en gjennomgang av produksjonen og hvordan de bruker direct MES. AMS skal også utføre forbedringer for å øke produktivitet og vareflyt, disse oppdateringene ble gått igjennom sammen med kunde.

direct MES er Norges beste produksjonsløsning - En komplett modulbasert løsning for din fabrikk.

Oppnå høyere effektivitet med Norges beste produksjonsløsning

direct MES effektiviserer arbeidsrutiner og interne prosesser, knytter administrasjon og produksjon tettere sammen og samler hele bedriften under ett komplett forretningssystem.

Er din bedrift klar til å innfri kravene om offentliggjøring av Bærekraftsrapport og Aktsomhetsvurdering innen 30. juni? > Thrust

Vi lanserer Thrust – ditt digitale bærekraftsverktøy

Er din bedrift klar til å innfri kravene om offentliggjøring av Bærekraftsrapport og Aktsomhetsvurdering innen 30. juni?

AMS vokser stadig, og våre nye kollegaer tar oss til nye høyder med høy kompetanse og sin fantastiske stå-på vilje! Jan Helge Karlsen, Henning Frestad, Thea Janvin Thorsen, Thom-Åge Klungland og Johnny Svindland.

Arbeidsglede og vekst i AMS

AMS vokser stadig, og våre nye kollegaer tar oss til nye høyder med høy kompetanse og sin fantastiske stå-på vilje!

Vår egenutviklede direct programvarefamilie lanseres i ny profil med tydelig beskrivelse av det enkelte produktets funksjonalitet.

direct-familien i ny drakt

Vår egenutviklede programvarefamilie direct lanseres i ny profil med tydelig beskrivelse av det enkelte produktets funksjonalitet.

CEMO er ny kunde av vår standard direct MES med WMS, Planlegging og Operatørløsning.

direct MES “rett ut av boksen”

CEMO er ny kunde av vår standard direct MES med WMS, Planlegging og Operatørløsning.

Vårt gode og langsiktige samarbeid med Jæder Ådne Espeland AS fra Rogaland gir oss muligheten til å stadig forbedre og videreutvikle vårt direct FOOD produksjonsstyringssystem.

Utvidelse av direct FOOD for JÆDER

direct FOOD med RFID-stemplingsmuligheter hos Jæder.