AMS har styrket teamet i 2020

Vi fortsetter med fin utvikling i selskapet, og vært så heldige og fått 3 nye mann på laget i løpet av det siste halvåret. Vårt kompetansesenter bygges jevnt og trutt, og med gode kunderelasjoner og god ordreinngang ser vi med optimisme på 2021.

Erik Litlehei, Salgskonsulent Direct24

Vårt timeregistreringssystem Direct24 satses det kraftig på fremover! Erik vil være vår salgs- og kontaktperson mot nye kunder på denne plattformen, og har med sin entusiasme og strategiske teft tilført oss veldig mye positivt allerede. Vi har stor tro på produktet, og Erik kompletterer den kommersielle delen av avdelingen på en svært god måte.

Mats Haugen Gausdal, Systemutvikler

Mats jobbet hos oss i sommerferien i fjor, og han fikk da et godt innblikk i livet på AMS. Med sin bachelorgrad innen Elektronikk fra Universitetet i Agder, og en ellers meget god bakgrunn innen vårt fagfelt, passer Mats perfekt inn i våre planer for tiden fremover.

Vidar Trydal, Salgssjef Produksjon

Vidar har lang erfaring innen både salg og teknisk i forskjellige bransjer og ulike deler av industrien. Han har de siste årene jobbet i iTecSolutions som Salg- og Teknisk Leder og produktutvikler.

Vi håper at Vidar sin bakgrunn og hans sult etter å selge våre produkter og systemer bidrar til at vi får videreutviklet selskapet med nye spennende kunder og samarbeidspartnere fra inn- og utland i tiden framover.