diRect MES Produksjon & direct24

AMS er meget stolt av å bli valgt som digital partner for Polyform AS, der AMS skal levere diRect MES Produksjon og direct24 for fabrikken i Ålesund. Den originale Polyform AS ble etablert i Ålesund i 1955 og var først i verden med å designe og produsere oppblåsbare bøyer i plast – den klassiske røde garnblåsen.

diRect MES Produksjon er en modulbasert produksjonsløsning og AMS skal levere moduler for: WMS, Planlegging, Produksjon (Operatørpanel), Overvåk, Avvik, OEE, Personell og direct24 (timeregistrering). AMS innlemmer diRect MES Produksjon og direct24 mot kundens sitt ERP-system VISMA Business.

Polyform sin produksjon foregår fortsatt i dag i Ålesund, hvor de har spesialisert og videreutviklet både produksjonsprosesser og metoder. Gjennom et veletablert nett av distributører, blir produktene i dag solgt til over 80 land over hele verden under varemerket Polyform®.

Polyform AS er den ledende internasjonale produsenten i sitt felt. De leverer i dag et bredt spekter av flyteprodukter til marint bruk; bøyer, fendere, flottører m.m. til fritid, fiskeri, havbruk og offshore-markedet. I tillegg til det omfattende spekteret av standardprodukter, kan Polyform AS også tilby skreddersydde produkter og løsninger – som f.eks Trygs livbøyer.

AMS er stolte over å være valgt som en digital partner til Polyform, og ser frem til fortsatt godt samarbeid i årene fremover.