Meld deg på nyhetsbrev
direct FOOD funksjoner
Karoline Sand Nilsen
direct FOOD
Etterkalkyle
- Direkte materialkostnader
- Direkte lønnskostnader
- Indirekte produksjonskostnader
- Faste og variable kostnader
- Administrasjonskostnader
Med direct FOODs etterkalkyle beregnes og rapporteres de faktiske kostnadene for hele produksjonsprosessen. Vår produksjonsrapport inneholder i tillegg til dekningsbidrag utfyllende informasjon om materialforbruk, tidsbruk, avviksrapport med mer. Dette sikrer deg full kontroll på hver enkelt produksjonsordre.
Sikre riktig inntjening og fortjeneste
Etterkalkylen benyttes for å identifisere avvik fra budsjett og avdekke årsakene til disse. Kalkylen inkluderer kostnadselementer som operatørlønn, maskinbruk, energiforbruk, vedlikehold, materialforbruk, råvarer og emballasje, med flere. Dette gir bedriften et solid grunnlag for å forbedre kostnadskontrollen, øke lønnsomheten og optimalisere produksjonen.
Ved å bruke produksjonskalkylen til å planlegge og estimere kostnadene knyttet til produksjonen, samt etterkalkylen til å prissette produktene, sikres riktig inntjening og fortjeneste.
Etterkalkyle dekker følgende:
- Forutsi inntekter og fortjeneste
- Sette riktig pris
- Planlegge og budsjettere
- Kutte kostnader
- Øke effektiviteten
direct FOOD er spesielt tilpasset for å gi kostnadskontroll gjennom avansert kalkyleoppsett og rapport over dekningsbidrag. Dette vil gi deg som kunde unike fordeler du kan dra nytte av.