Gjesteregistrering

diRect Visitor er et system for selvbetjent gjesteregistrering.  Det kan brukes i ubemannede resepsjoner eller avlaste resepsjonistene og redusere ventetiden i resepsjonen.

diRect Visitor inneholder funksjoner for:

  • Enkel registrering

Gjester registrerer seg inn selv.

  • Melding om ankomst

Melding om gjestens ankomst på SMS.

  • Forhåndsregistrering

Gjester kan forhånds registreres.

  • Komplett oversikt

Oversikt over alle gjester, hvem som har vært der og hvem som fortsatt er på huset.

  • Utsjekk

Gjester kan selv gjøre utsjekk.

Når gjestene ankommer resepsjonen, sjekker de enkelt inn selv og mottaker blir varslet på SMS. Ved innsjekk kan besøkslapp med bedriftens logo printes ut.

Gjestene kan registreres i forkant før besøket for å forenkle gjestemottaket. Deres ansatte kan gis tilgang til selv å registre inn sine gjester.

Har gjestene blitt forhåndsregistrert eller de har vært registrert inn som gjest ved tidligere anledning, vil systemet automatisk kunne fylle ut de påkrevde feltene. Automatisk utfylling gjøres ved at gjesten starter å skrive inn navnet sitt eller mobilnummer og det vil da komme opp forslag basert på dette.

Dere får en komplett oversikt over alle gjester som er registrert inn i systemet. Oversikten er fleksibel og kan sorters og søkes i og den kan også skrives ut i Excel. Siden denne oversikten også viser status på gjestene, kan brukes og skrives ut i forbindelse ved evakuering.

Gjestene kan selv sjekke seg ut når de forlater bygget eller du kan enkelt sjekke de ut ifra oversikten.

Systemet er et selvstendig produkt, men kan også brukes i sammen med våre andre funksjoner for timeregistrering og produksjon som er bygget på samme plattform.

Dere bestemmer selv om dere vil ha systemet i skyen eller på egen server, ta gjerne kontakt for demo og mer informasjon.