Møt våre nye ansatte!

Vi har den siste tiden hatt gleden av å ønske flere nye ansatte velkommen til AMS. Det er utrolig gøy at vi klarer å tiltrekke oss svært gode folk, og vi er veldig stolte av å kunne presentere de siste 3 medlemmene av AMS-familien.


Sem Meijer, Prosjektingeniør

Sem kommer til AMS med relevant teknisk bakgrunn med erfaring fra driftsoppgaver i regionale selskaper, så vel som større IT-selskaper i Oslo der han har jobbet som konsulent og systemarkitekt. Han er en omgjengelig og dyktig fyr, som på kort tid har satt sitt preg på AMS.

Vi er svært fornøyde med å ha fått Sem om bord, og er sikker på han vil være med på å videreutvikle selskapet.


Karoline Sand Nilsen, Salgskonsulent direct24

Karoline begynte hos oss 1. august og har allerede gjort seg bemerket med sin kompetanse, energi og fokus. Hun er utdannet industridesigner fra NTNU, og har solid erfaring innen salg, service og kundebehandling.

Med Karoline om bord vil vi kunne sette direct24 som produkt enda mer på dagsordenen, og forhåpentligvis øke vår portefølje også innen dette forretningsområdet.

Vi ønsker Karoline velkommen!


Birgitte Seland Bethuelsen, Prosjektleder

I AMS er vi veldig opptatt av prosjektstyring og dens påvirkning på leveransekvalitet. Derfor er det svært gledelig at vi har fått tak i nok en dyktig prosjektleder!

Birgitte har relevant utdannelse innen økonomi og informatikk, og har jobbet både som prosjektleder i GE Money Bank og finansiell rådgiver i Kvinesdal Sparebank før sin inntreden hos oss i AMS.

Siden Birgitte er bosatt på Tonstad, har vi også fått vår første ansatt fra Sirdal Kommune, og det er vi veldig glade for. Velkommen skal du være Birgitte!