Meld deg på nyhetsbrev

Tilbyr ny Totalpakke til Norske Produksjonsbedrifter

AMS har de siste 40 årene utviklet markedets beste produksjonsløsninger. Nå inngår selskapet et strategisk samarbeid med det norske teknologiselskapet Xledger for å tilby en helhetlig løsning, som også gir norske produksjonsbedrifter full kontroll på økonomien.

AMS og Xledger vil nå tilby Norges ledende forretningssystem for produksjonsbedrifter med et sterkt fagmiljø innen ERP og Produksjon.
F.v: Gaute Tinnes-Rimehaug, Johnny Svindland, Vidar Trydal, Dag Smedsrud, Espen Pilskog og Ole-Harald Nafstad. (Foto: Xledger)

– AMS og Xledger vil nå tilby Norges ledende forretningssystem for produksjonsbedrifter med et sterkt fagmiljø innen ERP og Produksjon, sier Johnny Svindland, Marked- og Kommunikasjonssjef i AMS. 

Han er overbevist om at samarbeidet gir norske produksjonsbedrifter tilgang til et av markedets ledende forretningssystemer. 

– Vårt samarbeid med AMS gjør at vi kan hjelpe norske produksjonsbedrifter å få kontroll på tallene, og enkelt skalere sin virksomhet, sier Gaute Tinnes-Rimehaug, salgsdirektør i Xledger. 

Det norske teknologiselskapet Xledger har de siste 20 årene bygd seg opp som leverandør av det ledende skybaserte og standardiserte økonomisystemet for mellomstore og store virksomheter, Xledger. AMS har de siste 40 årene opparbeidet seg en solid kundeportefølje med tunge produksjonsaktører som Ekornes, Wonderland, XXL, Joh. Johanssen og Nordan. 

AMS og Xledger vil nå tilby Norges ledende forretningssystem for produksjonsbedrifter med et sterkt fagmiljø innen ERP og Produksjon.

Forener produksjon og økonomi

AMS er i dag godt etablert hos norske produksjonsbedrifter med et system for vareflyt, effektivisering og sporing, under navnet direct MES. Løsningen digitaliserer og strømlinjeformer prosessene i fabrikken. Økonomisystemet fra Xledger gir deg full kontroll på tallene, med innsikt og oversikt i sanntid. Samtidig gir det ambisiøse virksomheter mulighet til å automatisere og skalere sin virksomhet.

Sammen vil løsningene knytte økonomi og produksjon tettere sammen, og samle hele bedriften under ett komplett forretningssystem. Som kunde av Xledger og AMS får du tilgang på fagspesialister som sikrer ERP- og produksjonsløsning i en og samme leveranse.

– I samspill med Xledger samles fagmiljøene og sikrer en effektiv og lønnsom produksjonsbedrift, sier Espen Pilskog, administrerende direktør i AMS.

Totalløsningen dekker behovene til produksjonsbedrifter i alle størrelser – fra mellomstore til store produksjonsselskap og konsern, med økonomisk styring, kontroll og effektiv produksjon.

– Med Xledger vil norske produksjonsbedrifter automatisk få tilgang til ny funksjonalitet. Det sikrer at du alltid får hjelp til å automatisere og forenkle driften av din virksomhet, sier Dag Smedsrud, salgsansvarlig for produksjon i Xledger. 

Bo Hjort Christensen, Norges ERP-guru

Meld deg på nyhetsbrev