Meld deg på nyhetsbrev

Utvidet avvikshåndtering gjennom direct MES hos Ekornes 

Som en del av et større prosjekt med utvidet bruk av direct MES hos møbelprodusenten Ekornes, har vi disse dager implementert oppgradert modul for avvikshåndtering i produksjonen.

Som en del av et større prosjekt med utvidet bruk av direct MES hos møbelprodusenten Ekornes fra Sunnmøre, har vi disse dager implementert oppgradert modul for avvikshåndtering i produksjonen. Manufacturing Execution System.
Stressless® lenestol er kjent for sin enestående kvalitet og uslåelig komfort. (Foto: Ekornes)

Vi har i flere tiår levert avvikshåndtering gjennom vårt tif-system hos kunden, men siden dette nå håndteres gjennom egen modul i direct MES, vil dette fremstå som enda mer strømlinjeformet og med betydelige funksjonelle fordeler.

Denne utvidelsen sørger for at Ekornes kan knytte avvik direkte på produkt og operasjon fra de enkelte arbeidsstasjonene. Denne type opprettelse av avvik pr. stasjon er svært gunstig, da det er mye lettere å sette gode tiltak presist til ulike deler av produksjonen.

Ekornes er et godt eksempel på en proaktiv kunde som gradvis tar i bruk flere og flere av modulene som er tilgjengelig i direct MES for videreutvikling og effektivisering av produksjonen.  

Som en del av et større prosjekt med utvidet bruk av direct MES hos møbelprodusenten Ekornes fra Sunnmøre, har vi disse dager implementert oppgradert modul for avvikshåndtering i produksjonen. Manufacturing Execution System.
Med Stressless® spisestoler kan du sitte inn i de sene timer i fullkommen komfort. (Foto: Ekornes)

Om Ekornes

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge. Vi utvikler og produserer møbler som markedsføres under varemerkene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er en av verdens mest kjente merkevarer innen møbelbransjen, mens merkevarene Ekornes® og Svane® er de mest kjente i Norge. IMG markedsføres hovedsakelig i USA og Australia.

Vår visjon er å gjøre hverdagen til den enkelte enda bedre: We improve everyday living. Med vår lidenskap for innovasjon vet vi at vi bidrar til nettopp det. Vi strekker oss stadig for å utvikle optimale kombinasjoner av smart funksjonalitet og attraktiv design – nettopp for å maksimere nivået av komfort i lenestoler, sofaer, spisemøbler og senger.

En god natts søvn og muligheten til å lade batteriene skaper energi i hverdagen. Familie og venner på middagsbesøk gir glede og livskvalitet. Et øyeblikks avkobling frigjør tid til gode refleksjoner og gjør deg bedre rustet for å møte neste hverdagsutfordring.

Som en del av et større prosjekt med utvidet bruk av direct MES hos møbelprodusenten Ekornes fra Sunnmøre, har vi disse dager implementert oppgradert modul for avvikshåndtering i produksjonen.

Meld deg på nyhetsbrev