Meld deg på nyhetsbrev

direct FOOD funksjoner

Karoline Sand Nilsen

direct FOOD

Avviksregistrering

  • Årsak
  • Tiltak
  • Avviksforklaring
  • Statistikk

For kvalitetssikring og forbedringsarbeid, kreves presis registrering og håndtering av avvik som oppstår underveis i produksjonen. Avviksregistrering i direct FOOD har full funksjonalitet som gir dine ansatte mulighet for innrapportering av ulike avvikstyper med tilhørende årsak- og tiltakskoder.

For kvalitetssikring og forbedringsarbeid, kreves presis registrering og håndtering av avvik som oppstår underveis i produksjonen. Avviksregistrering i direct FOOD har full funksjonalitet som gir dine ansatte mulighet for innrapportering av ulike avvikstyper med tilhørende årsak- og tiltakskoder. Matproduksjon, Flexible Manufacturing System, FMS

direct FOOD støtter ditt arbeid i å få kontroll på avvik i produksjonen med effektiv registrering og oppfølging med tilhørende statistikk.

Årsakkontroll

  • Årsakrapportering og avviksforklaring
  • Tiltakskoder og oppfølging

Rapporter hendelser som avvik med tilhørende årsak knyttet til din produksjonsordre på den arbeidsstasjonen avviket oppstår. Systemet støtter ulike avvikstyper, slik at oppfølging og identifisering av kvalitetsforbedring kan utføres mer målrettet.

Rapporter avvik med årsak, håndtering av avvik og beskrivelse. Rapporten knyttes til operatør og ordre.
Rapporter avvik med årsak, håndtering av avvik og beskrivelse. Rapporten knyttes til operatør og ordre. (Foto: AMS AS)

Oppfølging og statistikk med Avviksregistrering

  • Oversikt over hendelser
  • Følg opp tiltak med bedre rutiner

direct FOOD sørger for en helhetlig oversikt over alle innrapporterte hendelser, med egen statistikk og innsikt i årsaker og tiltak på den enkelte avvikstype.

Velg mellom forhåndsdefinerte godkjente- og ikke godkjente stoppårsaker
Velg mellom forhåndsdefinerte godkjente- og ikke godkjente stoppårsaker. (Foto: AMS AS)