Meld deg på nyhetsbrev
direct FOOD funksjoner
Vidar Trydal
direct FOOD
Målinger
- Krav til kontroll
- Koble måling til artikkel
- Temperatur, fettprosent, metalldetektor
- Bakteriekontroll
- Vekt og dimensjoner
direct FOOD er tilpasset dine krav for å imøtekomme matsikkerhet ved å utføre målinger underveis i din produksjonsprosess. Systemet gir mulighet for å sikre registrering av observasjoner ved å koble disse til artikkel per arbeidsstasjon, slik at du får totalhåndtering gjennom hele foredlingen av dine produkter.
AMS leverer og tilrettelegger løsningen for ulike matprodusenter, både nasjonalt og regionalt, for å sikre effektiv og stabil produksjon og ivaretar fabrikkens behov for trygg matproduksjon.
Målinger er viktig når du som produsent skal garantere for kvalitet i dine produkter, ved å utføre observasjon og registrering av temperatur, fettprosent og gjennomføre kontroll av bakterier, metallfragment, vekt og lignende kontroller som oppfyller bedriftens krav til god matsikkerhet.
Varsle bruker om rapportering
- Intervall for registrering
- Knytt krav til arbeidsstasjon per artikkel
direct FOOD hjelper dine ansatte med å ivareta dine krav til sikker matproduksjon, ved å få varsel når en måling skal utføres og gjentas. Slike krav kan knyttes til den enkelte artikkel på den enkelte arbeidsstasjon i produksjonslinjen.
Målinger
- Egendefinerte krav til kontroll
- Rapporter målingsverdi eller utført kontroll
Løsningen gir mulighet for å definere og vedlikeholde egne målinger og observasjoner som sikrer bedriftens policy til kontroll og rapportering underveis i produksjonsprosessen. Slik oppnår du komplett sporing på rapporteringer utført knyttet til produktene, som gir kundene god mattrygghet.