Meld deg på nyhetsbrev
direct FOOD funksjoner
Vidar Trydal
direct FOOD
Målinger
- Krav til kontroll
- Koble måling til artikkel
- Temperatur, fettprosent, metalldetektor
- Bakteriekontroll
- Vekt og dimensjoner
direct FOOD er tilpasset dine krav for å imøtekomme matsikkerhet ved å utføre målinger underveis i din produksjonsprosess. Systemet gir mulighet for å sikre registrering av observasjoner ved å koble disse til artikkel per arbeidsstasjon, slik at du får totalhåndtering gjennom hele foredlingen av dine produkter.

AMS leverer og tilrettelegger løsningen for ulike matprodusenter, både nasjonalt og regionalt, for å sikre effektiv og stabil produksjon og ivaretar fabrikkens behov for trygg matproduksjon.
Målinger er viktig når du som produsent skal garantere for kvalitet i dine produkter, ved å utføre observasjon og registrering av temperatur, fettprosent og gjennomføre kontroll av bakterier, metallfragment, vekt og lignende kontroller som oppfyller bedriftens krav til god matsikkerhet.
Signer med RFID
For ytterligere kontroll og sikkerhet kan enkelte målinger sperres, slik at de krever signering med RFID-brikken før de kan lagres. Dette sikrer at kritiske operasjoner utføres av autorisert personell, og bidrar til å opprettholde nøyaktighet og ansvarlighet i produksjonsprosessen.
Varsle bruker om rapportering
- Intervall for registrering
- Knytt krav til arbeidsstasjon per artikkel
direct FOOD hjelper dine ansatte med å ivareta dine krav til sikker matproduksjon, ved å få varsel når en måling skal utføres og gjentas. Slike krav kan knyttes til den enkelte artikkel på den enkelte arbeidsstasjon i produksjonslinjen.

Målinger
- Egendefinerte krav til kontroll
- Rapporter målingsverdi eller utført kontroll
Løsningen gir mulighet for å definere og vedlikeholde egne målinger og observasjoner som sikrer bedriftens policy til kontroll og rapportering underveis i produksjonsprosessen. Slik oppnår du komplett sporing på rapporteringer utført knyttet til produktene, som gir kundene god mattrygghet.
